У Золочеві рибалка ледь не втонув разом з автомобілем

PM209image001

У Золочівський відділ поліції 27 квітня надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченка у місті Золочів в озеро з'їхав автомобіль.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

На місце події виїхала група швидкого реагування патрульної поліції. Правоохоронці встановили, що 62-річний місцевий житель, повертаючись з рибалки, розвертався заднім ходом на автомобілі ВАЗ-2101. Не розрахувавши відстані до краю дороги, водій з'їхав в озеро, внаслідок чого автомобіль почав тонути.

Оскільки тиск води не давав змоги відкрити двері, чоловік перебрався на заднє сидіння, відкрив бокове вікно і виліз назовні.  Рибалку каретою швидкої допомоги було доставлено в центральну району лікарню. Після надання медичної допомоги чоловік повернувся додому.

За порушення правил дорожнього руху водія притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу. Автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд та іншого майна) КУпАП. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від шести місяців до одного року позбавлення права керувати транспортними засобами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: