Мешканець Червонограда обікрав юнака, ще одного – ошукав

16998082_1854150801291983_3951548465001610693_n

Першому із них зловмисник заподіяв матеріальну шкоду на 3 тисячі гривень, а другому – на 9 тисяч гривень.

В Шевченківський відділ поліції звернувся 20-річний мешканець Кам’янка-Бузького району. За словами заявника, з його квартири у Львові було викрадено гаманець з грошима. Сума заподіяних збитків склала близько 3 тисячі гривень, передає прес-служба поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 23-річний житель міста Червоноград, який винаймав квартиру у потерпілого.

За фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Під час розслідування працівники поліції з’ясували, що зловмисник також причетний до шахрайства. В лютому він позичив у знайомого львів’янина  9000 гривень на лікування матері та ремонт помешкання. В обумовлений термін червоноградець гроші не повернув.

Дії зловмисника кваліфіковані за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Вчинення цього злочину карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: