У Львові два районні військкомати сидять у чотирьох кабінетах, - Тіщенко

tishchenko_oleksandr_5da756
Олександр Тіщенко

Усі звернення Львівського обласного військового комісаріату до Львівської міської ради щодо приміщень для районних комісаріатів не принесли жодного результату.

Про це під час прес-конференції розповів львівський обласний військовий комісар Олександр Тіщенко, передає ІА Дивись.info

«Коли в кінці 2014 чи 2015 року було роз’єднання військових комісаріатів, була постанова Кабінету Міністрів, де було чітко прописано: органам місцевого самоврядування забезпечити потрібні приміщення для штату військового комісаріату. Те що нам  пропонували - якісь недобудови, будки, де сяде 2-4 людини. Нам це не підходить. Військкомат це не тільки призов а й облік, медичні комісії, прийом громадян. У  нас навіть якщо людина померла, картка зберігається 70 років», - розповів військовий комісар.  За його словами, найбільша проблема наразі з Сихівським районним військкоматом.

Читайте також: Офіцери з військкомату просяться на Схід, – Тіщенко

«В нас сьогодні на базі двох військкоматів, знаходиться чотири. Сихівський і Шевченківський взагалі базуються в чотирьох кабінетах. Сихівський військкомат знаходиться в Шевченківському районі. І це велика проблема, чи призовнику туди доїхати, чи по розшуку знайти людину і туди доставити. Якщо інші військкомати, ще якось на центр зав’язані, то цей район віддалений » – додав Олександр Тіщенко. За його словами, зараз обласний військкомат намагається повернути приміщення на на Калічій горі, щоб переселити туди Галицький військкомат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: