Сьогодні ввечері у Києві на Хрещатику відкриється містечко «Євробачення»

Сьогодні ввечері у Києві на Хрещатику відкриється одна з офіційних локацій міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» - фан-зона Eurovision Village.

Про це на прес-конференції повідомила директор Департаменту культури КМДА Діана Попова.

«Київ уже почав приймати «Євробачення»... І я сподіваюся, що всі відчули, як змінилося наше місто, як ми всі готові, у всіх є святковий настрій», - сказала вона.
Попова зауважила, що п`ять розважальних локацій у столиці почали працювати 30 квітня.
«Всі офіційні локації «Євробачення» так само почали працювати. Сьогодні почне працювати передостання - це EuroVillage на Хрещатику, містечко «Євробачення», яке буде абсолютно для всіх відкрите вже сьогодні з 19.00», - заявила представниця КМДА.
Попова нагадала, що 7 травня відбудеться церемонія відкриття ”Євробачення-2017” - червона доріжка на площі Конституції, перед будівлею Верховної Ради України та Маріїнським палацом.

На запитання щодо забезпечення громадського порядку під час проведення заходів конкурсу Попова відповіла: «Безпекове питання стоїть дуже нагально не лише у Києві, воно постає звідусіль, особливо під час проведення таких відповідальних заходів, до яких, безумовно, відноситься і «Євробачення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: