У Львівській опері запрацює перший в Україні музичний салон

1-6
У Львівській опері запрацює перший в Україні музичний салон

З 8 травня у дзеркальній залі Львівської опери працюватиме музичний салон та екскурсії театром у поєднанні з камерним концертом.

Про це під час прес-конференції 4 травня заявив керівник Львівського оперного театру Василь Вовкун, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

8 травня у дзеркальній залі Львівського оперного театру лунатиме музична розповідь «Історія кохання». Ця подія дасть старт музичному салону театру. За словами керівника Львівської опери Василя Вовкуна, це унікальний формат подачі музичного матеріалу для України.

«Ви тут зможете чути музикантів і вокалістів. Ми мріємо повернути залу камерну оперу. Дзеркальна зала працюватиме за окремою афішею, квитком, зі своїм художнім керівництвом», — зазначає Василь Вовкун.

Камерні концерти проходитимуть в опері по суботах та неділях. В інші дні у залі погодинно проходитимуть екскурсії та екскурсії з концертами.

Читайте також: Львівська опера анонсувала вихід 12 прем’єрних постановок

«Під час екскурсії тут не просто розповідатимуть про стіни. У цей час звучатиме 10-15 хвилин музики: і орган, і клавесин, і арфа. Кожна екскурсія закінчуватиметься голосом примадонни Соломії Крушельницької, арією Чіо-чіо-сан (опера «Мадам Баттерфляй» Джакомо Пуччіні, — авт.ред.)», — каже Василь Вовкун.

Крім того, в опері також проходитимуть виставки малярства.

На камерний концерт встановили ціну у 100 гривень. Екскурсія коштуватиме 40 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: