У Львові затримали грабіжників, які «підзаробляли» викраденням номерних знаків

1484665948_1479980612_1471873286_1467976433_826dbf93e58108fa7b12f51e80ed0058

Патрульні затримали підозрюваного у грабежі та з‘ясували, що він може бути причетним до крадіжок номерних знаків.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Сьогодні вночі, під час патрулювання на проспекті Чорновола до інспекторів 4 батальйону звернувся чоловік та повідомив, що п’ятеро невідомих побили його та забрали мобільний телефон марки Iphone. Інспектори передали орієнтування всім екіпажам поліції та разом з заявником поїхали оглядати прилеглі вулиці. З

годом, інший екіпаж патрульної поліції повідомив по рації, що зупинив особу, яка підходила під орієнтування. Патрульні завезли потерпілого до місця затримання, де він упізнав нападника по голосу, одягу та іншим ознакам.

Під час проведення поверхневої перевірки в підозрюваного виявили викрутку, мобільний телефон та записки про повернення номерних знаків в пачці сигарет. Невідомий намагався викинути телефон і сім-картку. Патрульні зателефонували на останній набраний номер, відповів громадянин та повідомив, що з цього номера йому телефонували та вимагали гроші за повернення викраденого напередодні номерного знаку. Це громадянин сьогодні написав заяву про викрадення номерного знаку.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції. Потерпілого від грабежу доставили до відділу поліції для написання заяви. 29-річний затриманий проходить за підозрою в крадіжках і раніше проходив по грабежу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: