У Львові зніматимуть соціальний ролик про безпритульних тварин

lev-3d455037bf5e8a5436140b8c33b2792f

ЛКП «Лев» та навчальний центр «Англійська Хелен Дорон» організовують зйомку соціального ролика, щоб привернути увагу до безпритульних тварин.

Організатори запрошують небайдужих львів’ян взяти участь у зйомці, котра розпочнеться 9 травня о 10.00 у навчальному центрі «Англійська Хелен Дорон» (пр. Чорновола, 67г).

Проект втілюють у рамках всесвітньої кампанії «Young Heroes». Організатори кажуть – дитячий центр на весь день перетвориться на кіностудію. Кожен охочий зможе переглянути англомовні фільми про тварин, повправлятися в ораторському мистецтві, спробувати себе в ролі актора.

«Наші учні вирішили допомогти знайти для тварин новий дім, тому що кожна людина, проходячи щодня повз безпритульних чотирилапих, повинна замислитись: «Хто допоможе, якщо не я?» Допомога братам меншим – не тільки хороша справа, здорові ситі і доглянуті тварини, а й безпека та добробут для громадян міста. Ми хочемо допомогти тим, хто не може сам про себе попіклуватись, адже ми відповідальні за тих, кого приручили», – каже Олег (8 років), учень центру «Англійська Хелен Дорон» у Львові.

Нагадаємо, з 5 квітня до 3 червня студенти з «Англійська Хелен Дорон» будуть заохочувати небайдужих громадян прийняти в сім’ю чотирилапого друга, поширюючи інформацію про безпритульних тварин і надаючи їм допомогу. Кампанія «Young Heroes» Освітньої Групи Хелен Дорон об’єднує дітей та підлітків для впровадження позитивних змін у своїх спільнотах. Ця ініціатива є частиною міжнародного проекту «Young Heroes», яка заохочує дітей стати кращими громадянами світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: