Місія ОБСЄ вчора зафіксувала 155 вибухів на Донбасі

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляє, що за минулу добу зафіксувала 155 вибухів у Донецькій і Луганській областях.

Про це йдеться у звіті станом на 19:30 за 4 травня.
«У Донецькій області Спеціальна моніторингова місія задокументувала більше порушень режиму припинення вогню, в тому числі близько 150 вибухів, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (120 вибухів)», - наголошується у звіті.

 

«У Луганській області місія задокументувала менше порушень режиму тиші, включаючи п`ять вибухів, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (7 вибухів)», - заявили спостерігачі.

 

До слова, сьогодні перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг заявив, що місія припинила польоти безпілотників середнього радіусу дії.
Після інциденту зі смертельним наслідком, що стався 23 квітня біля села Пришиб, коли один член патруля місії загинув, а ще двох доправлено до лікарні, діяльність СММ у Донецькій і Луганській областях залишається обмеженою. Її спостерігачі наголошують, що внаслідок цього спроможність місії проводити моніторинг ситуації знизилась.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: