Російська Держдума розгляне законопроект щодо курортного збору в анексованому Криму

Уряд Російської Федерації вніс до Держдуми законопроект про встановлення курортного збору в Криму, а також декількох російських регіонах: Алтайському, Краснодарському і Ставропольському краях. Відповідний документ опубліковано прес-службою російського кабінету міністрів, інформує 112.ua.

Уряд Російської Федерації вніс до Держдуми законопроект про встановлення курортного збору в Криму, а також декількох російських регіонах: Алтайському, Краснодарському і Ставропольському краях. Відповідний документ опубліковано прес-службою російського кабінету міністрів, інформує 112.ua.

«Законопроектом передбачається проведення з 1 січня 2018 року по 31 грудня 2022 року включно експерименту щодо запровадження плати за користування курортною інфраструктурою в Республіці Крим, Алтайському, Краснодарському і Ставропольському краях», – йдеться в повідомленні.

Згідно з документом, розмір курортного збору не перевищуватиме 100 рублів на добу, при цьому його сума може змінюватися в залежності від сезону, часу перебування на об'єкті, значення курорту. Отримані доходи буде спрямовано на розвиток курортної інфраструктури".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: