День міста Львова: екуменічна молитва, батл духових оркестрів і мотопробіг (фото, відео)

img4394-92b13901a3f7783b8d6c5b67e5f66cde

Львів відзначає своє 761-річчя. На північній стороні площі Ринок триває грандіозний святковий концерт, який розпочався з ювілейного виступу легендарного колективу «Мрія» та дитячого зразкового ансамблю «Квіти України».

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Крім того, сьогодні біля фігури Матері Божої, що на проспекті Свободи, відбулася екуменіча молитва. Представники усіх конфесій разом помолилися за процвітання і благополуччя міста.

Також сьогодні львів’яни та гості міста продовжують насолоджуватися грою духовних оркестрів – учасників Відкритого фестивалю духових оркестрів та мажореток «Королівський Лев».

А у ТЦ «Форум Львів» презентували виставу Львівського театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» презентували у ТЦ «Форум Львів».

Як зазначив Олексій Кравчук, директор театру «І люди, і ляльки», «Божественна комедія», що передбачена для сімейного перегляду, побудована повністю на піснях фольклору і передає всю гаму щирих почуттів та чистих емоцій між чоловіком і жінкою від їх юності і до зрілого життя. Ця вистава неодноразово презентувалась у селах Львівської області.

Нагадаємо, сьогодні також у Львові відбулося відкриття мотосезону - понад півтисячі байкерів проїхалися містом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: