У Львові сьогодні відбудеться гала-концерт духових оркестрів

img4394-92b13901a3f7783b8d6c5b67e5f66cde

У Львові тривають святкові заходи з нагоди 761-ї річниці міста. Львів’яни та гості міста продовжують насолоджуватися грою духовних оркестрів – учасників Відкритого фестивалю духових оркестрів та мажореток «Королівський Лев».

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Сьогодні в рамках фестивалю «Королівський Лев» на пл. А. Міцкевича виступали оркестр «Золоті сурми» з м. Калуш та духовний оркестр Львівського коледжу культури і мистецтв. Оркестри виконували фантазії на теми українських народних пісень, джазові композиції та твори українських композиторів.

Також сьогодні відбудуться виступи духових оркестрів та мажореток, учасників Відкритого фестивалю духових оркестрів та мажореток «Королівський Лев» у Львівському парку культури.

О 14.30 - 15.30 год – заплановано виступи та марш-паради духових оркестрів та мажореток, учасників Відкритого фестивалю духових оркестрів та мажореток «Королівський Лев» вулицями та площами Сихова.

А о 15.30 - 21.00 год – відбудеться гала-концерт Відкритого фестивалю духових оркестрів та мажореток «Королівський Лев» на площі біля КОЦ ім. О. Довженка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: