Джамалі заборонили йти на червону доріжку Євробачення в Києві

share

Крім того, співачці навіть запропонували полетіти на церемонію відкриття на вертольоті, не маючи дозволів на польоти.

Переможниці міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2016» Джамалі заборонили виходити на червону доріжку «Євробачення». Про це повідомив сьогодні PR-директор Джамали Денис Козловський на своїй сторінці в Facebook.

Крім того, за словами Козловського, співачці запропонували полетіти на церемонію відкриття на вертольоті, не маючи дозволу на польоти. «У ніч перед відкриттям пролунав дзвінок з одного агентства, яке, мабуть, освоює бюджет Євробачення, і нам запропонували полетіти на церемонію відкриття на вертольоті. На питання "Навіщо нам летіти на вертольоті?" була відповідь, що так потрібно для іміджу України. Мало того, що незрозуміло, як цей політ міг прикрасити імідж країни, з'ясувалося, що ніяких дозволів на польоти над Києвом не видавалося, і ні одна з відповідальних служб не в курсі. Тобто нам запропонували пролетіти над закритою для польотів столицею і несанкціоновано приземлитися на даху будівлі, де проходить режимний захід, на якому виступає дружина президента України», - пояснив він.

«Звичайно, на церемонію ми поїхали на машині. 20 хвилин нас не пускали - кордони поліції, нацгвардії, УДО охороняли вхід від Джамали, дивилися на нас, вибачалися, але пропустити не могли. Не було ні плану проїзду, ні регламенту, ні протоколу, простої інструкції... нічого. Можете уявити собі, що було б з вертольотом», - зазначив PR-директор співачки. Коли команда Джамали потрапила всередину КВЦ «Парковий», ні бейдж продюсера, ні бейдж Джамали на вхідних турнікетах не працювали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: