На параді у Москві нестимуть портрети ліквідованих на Донбасі російських бойовиків

http://photo.unian.net
Ðîññèéñêèå òàíêè â ïîñåëêå Ãâàðäåéñêîå Ñèìôåðîïîëüñêîãî ðàéîíà (Êðûì), â ïîíåäåëüíèê, 31 ìàðòà 2014 ã. Ðîññèéñêèå òàíêè ïðèáûëè â Êðûì. Ôîòî Àëåêñåÿ Ñóâèðîâà / ÓÍÈÀÍ

На банерах, підготовлених до ходи, зображені портрети російських бойовиків, ліквідованих на Донбасі.

Про це УНІАН повідомили в організації «Союз добровольців Донбасу», яка займається діяльністю бойовиків, що повернулися в РФ.

«9 травня 2017 року запрошуємо всіх охочих взяти участь у ході «Безсмертний полк в Москві. Колона «Безсмертний полк Новоросії» формується о 14.00 на пероні Білоруського вокзалу», - йдеться в повідомленні. На банерах, підготовлених до ходи, зображені портрети російських бойовиків, ліквідованих на Донбасі, з написами «Завжди в строю», і «Добровольці Росії». З ініціативи російської влади 9 травня в Росії і за кордоном вже вдесяте відбудеться громадська акція «Безсмертний полк». Це хода, під час якої люди несуть фотографії своїх родичів, які брали участь у Великій Вітчизняній війні.

Такі заходи за межами Росії організовуються, здебільшого, за сприяння російських співвітчизників і закордонних представництв. В акції візьмуть участь не тільки вихідці з Росії і країн СНД, а й місцеві жителі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: