Стало відомо, хто стане заступником начальника ГУ Нацполіції Львівщини

img_3190

Заступником начальника ГУ Нацполіції у Львівській області Валерія Середи стане Тарас Бакай, який був начальником управління внутрішньої безпеки Луганської області.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила журналістка Вікторія Балицька, яка є головою постійної поліцейської комісії при ГУ НП області.

«Цього тижня мають представити нового заступника начальника Львівської поліцї Валера Середа. Це заступник з кадрових, господарських та фінансових питань. «Зам по тилу», як ще кажуть. Цю посаду має обійняти Тарас Бакай, начальник Управління внутрішньої безпеки Луганської поліції. Раніше воював в добробаті «Свята Марія». З 2007 по 2014 працював у різних підрозділах львівської митниці. Родом з Мостищини...

Насправді в історії цієї посади цікавим є інший нюанс. Ця посада не проста, а чарівна – може бути «то каретою, то гарбузом». В залежності від потреби і чийогось бажання, припускаю.

Раніше цю посаду обіймав Сергій Зюбаненко. На початку року саме цю посаду було роза тестовано. Тобто вона стала цивільною. Зюбаненку довелося звільнити її, адже вона не офіцерська. Кілька місяців посада була вакантною. І ось зараз (о, диво) її знову атестували. Тобто вона перестала бути цивільною. Її знову може обіймати офіцер.

Припускаю, що коли посаду робили цивільною, то були якісь аргументи для цього. Тоді це подавалося як зміна структури керівного апарату ГУНП. Я так розумію, що зміна структури потерпіла фіаско. Цікаво, які причини провалу «оганізаційної реформи»!?» – написала Вікторія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: