У Львові нагородили переможців Міжнародного шахового фестивалю

koh9592-83c195bce53e1adbe2cfb35a8f7b87dd

У Львові завершися Міжнародний шаховий фестиваль Кубок Львова 2017. Понад сотня шахістів з усієї України, а також з Молдови та Росії, змагались у відкритому турнірі з класичних шахів «Belgian Village Опен». Вчора розпочались змагання зі швидких шахів «Банк Львів Опен» та дитячий «Галицька здоба Опен».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Для участі в рапіді зареєструвалось 505 учасників з 11 країн: 224 дорослих та 281 дитина. Сьогодні у Палаці мистецтв відбулось нагородження переможців.

«Красиві і мудрі дівчата і хлопці, красиві і мудрі їхні батьки, перш за все, хочу подякувати, що ви прививаєте любов до шахів у своїх дітей. Статистика дуже проста: дитина, яка вміє грати у шахи, набагато краще вчиться, вона мудра, талановита. Тут зібрались найкращі діти Львова. Хочу подякувати організаторам, які якісно провели цей чемпіонат. Всі, хто перемагає на нашому чемпіонату, ставали чемпіонами України, світу та Олімпійських ігор», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, абсолютним переможцем в турнірі «А» став Володимир Онищук, срібло здобув Юрій Кузубов, бронзу – Станіслав Богданович з Одеси, серед жінок: 1 місце – Наталія Букса, 2 місце – Віта Криворучко, 3 місце – Мар’яна Гуда.

Імені інших переможців буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, з 3 до 9 травня у Львові проходив Міжнародний шаховий фестиваль Кубок Львова 2017, присвячений святкуванню 761 річниці заснування м. Львова. Цей фестиваль став наймасштабнішою шаховою подією в Україні, яка зібрала понад 500 шахістів з понад десятка країн світу, серед яких - міжнародні гросмейстери.

Змагання проходили за таким розкладом:

3-7 травня - Турнір «С» - відкритий міжнародний турнір «Бельгійське містечко Опен», класичні шахи, з обрахунком міжнародного рейтингу.

8-9 травня - Турнір «В» — Галицька Здоба Опен, міжнародний дитячий турнір з швидких шахів, та Турнір «А» — Банк Львів Опен, міжнародний шаховий турнір з швидких шахів, головна подія фестивалю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: