Жінка потрапила під колеса машини

_U_Kam_yanec_Podilskomu_rayoni_perekinuvsya_avtomobil_z_sim_yeyi_1_2015_07_28_03_35_15

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до однієї з міських лікарень.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до однієї з міських лікарень.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

ДТП трапилась вчора, 8 травня близько 11.30 на вулиці Івана Франка у Львові

Правоохоронці встановили, що 21-рчний водій автомобіля марки «Газель» вчинив наїзд на 49-річну львів’янку. Внаслідок цього жінка отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована з діагнозом: закритий перелом малогомілкової кістки, множинні забійні садна тіла, забій м’яких тканин потиличної ділянки.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За вчинення цього правопорушення чоловікові загрожує штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: