Митники затримали українця при спробі вивозу стероїдів у бензобаку авто

1662256

На Львівщині митники затримали громадянина України при спробі незаконно вивезти з України партію стероїдів, схованих у бензобаку автомобіля.

Про це розповіли у прес-службі Державної фіскальної служби у Львівській області.

9 травня у пункт пропуску «Рава-Руська» (Львівська область) на виїзд з України смугою «зелений коридор» прибув легковий автомобіль під керуванням 42-річного мешканця Тернопільщини. Під час огляду транспортного засобу у митників виникла підозра про наявність у ньому товарів, прихованих від митного контролю.
Під час поглибленого огляду легковика в порожнині паливного бака серед палива було виявлено 360 флаконів тестостерону пропіонату. Приховані флакони були загорнуті в кілька шарів поліетиленових мішків.

Таким чином громадянин України намагався перемістити через митний кордон України товар з приховуванням від митного контролю з використанням спеціально виготовлених сховищ, що утруднюють виявлення товарів.
За цим фактом за ознаками порушень митних правил, передбачених ч. 1 ст. 483 МК України складено протокол. Товар та автомобіль Kia Magentis, 2004 року випуску, вилучено, справу скерують до суду. Вартість вилученої партії стероїдів встановлять експерти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: