Для тих, хто тікає від Євробачення і переповненого Львова: Тернопіль запрошує на цікавий фестиваль

_95795689_482f5283-a303-4226-98fa-307bd5c42946
Пивний фестиваль назвали на честь уродженця Тернопільської області Альфреда Фон Вакано, який першим варив "Жигулівське" пиво / VONVACANOKRAFTFEST

У Тернополі 13-14 травня пройде перший для міста фестиваль крафтового пива і м'яса – Фон Вакано Крафт Фест. Організатори говорять, що це чудова альтернатива звичним туристичним маршрутам в Україні.

У Тернополі 13-14 травня пройде перший для міста фестиваль крафтового пива і м'яса – Фон Вакано Крафт Фест. Організатори говорять, що це чудова альтернатива звичним туристичним маршрутам в Україні.

Про це повідомляє Туристично-інформаційний центр Тернополя.

«Друзі із Києва та Львова, якщо ви вже передчуваєте наплив туристів у ваших містах на фінал Євробачення, та це викликає у вас змішані почуття - не засмучуйтесь! Станьте туристами самі - їдьте до Файного міста Тернополя», – зазначено на сторінці.

Фестиваль має на меті познайомити та залучити містян та гостей міста до культури приготування та споживання продукту, що виготовлюється дбайливо та із душею, адже крафтове пивоваріння та масарство – це завжди індивідуальний процес, що вимагає вкладення душі виробника.

На свято запрошені більшість визначних крафтових пивоварень України, які вже дали свою згоду на участь. Також на фестивалі буде встановлено фан-зону, що транслюватиме фінал Євробачення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: