Свистун обурена тим, як правоохоронці розслідують крадіжки комунального майна у Львові

sv11

За чотири місяці не оголошена жодна підозра у розслідуванні крадіжок комунального майна у Львові.

Про це під час сесії ЛОР заявила начальник управління комунальної власності ЛМР, депутат ЛОР Інна Свистун, передає ІА Дивись.info.

Під час розгляду питання щодо комунального майна ЛОР, Інну Свистун запитали, яким чином Львів втратив десятки об’єктів комунального  майна.

«У Львові діє фахове злочинне угрупування. Коли управління виявило це, то звернулося в правоохоронні органи і ЗМІ. Частину приміщень знайшли у новому реєстрі, а частину у старому. Об’єкти були під ухвалами на аукціоні. Просто препогано, жахливо працюють правоохоронці. За чотири місяці не оголошена жодна підозра. Арешт на об’єкти накладений в результаті кількаразових звернень управління для того, щоб їх не могли продати. Чому фахове злочинне угрупування? Бо це родинні зв’язки з працюючими в податковій і генпрокуратурі, які оперативно здійснюють кроки по перепродажу цього комунального майна» - заявила Інна Свистун.

Своєю чергою заступник голови ЛОР Володимир Гірняк заявив, що вина за ці крадіжки лежить на управління комунальної власності ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: