У Львові хулігани влаштували стрілянину з травматичного пістолета

18402659_1695779780723787_6570643162573237260_n

Сьогодні, близько першої години ночі, на телефон гарячої лінії 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Чернівецькій невідомі особи стріляють з пістолета.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Патрульні прибули на місце та побачили двох осіб, які перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння. Чоловіки поводили себе агресивно. Інспектори провели поверхневий огляд осіб та виявили в одного з них предмет схожий на пістолет. Один з чоловіків почав кричати, що це не його пістолет, а йому його підкинули патрульні. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

За попередньою інформацією, у них вилучили травматичний пістолет, для відстрілу гумових куль. Патрульні встановили особи чоловіків, ними виявилися 28 та 30-річний мешканці Львова, які працюють на цій вулиці таксистами. Крім того, на чоловіків склали протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство), оскільки вони порушували громадський порядок та вживали нецензурну лайку.

Ці особи вже неодноразово притягалися за хуліганські дії. Подальшу долю чоловіків будуть вирішувати слідчі Залізничного відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: