Жінка дізналася, що помре від раку, і влаштувала собі весільну фотосесію мрії

wedding-06-600x400

Мешканка Тайваню з дитинства мріяла про прекрасне весілля, але в 27 років дізналася, що смертельно хвора. Перед смертю вона вирішила втілити свої мрії і сфотографувалася в шлюбній сукні на тлі прекрасних пейзажів і інтер'єрів.

Кью Мей Чен 27 років, і вона знає, що скоро помре. Дівчині поставили діагноз «рак молочної залози». Хворобу виявили вже давно, але занадто пізно: передчасна смерть неминуча, сказали лікарі. На своїй сторінці в Facebook Кью пише:

У 24 мені поставили діагноз «рак грудей». У 26 він дав метастази в кісткові тканини. Тут я записую своє життя по шматочках. Прохання про інтерв'ю, запрошення на лекції, будь ласка, надсилайте в личку.

Facebook Кью не схоже на щоденник засудженої до смерті. Вона радіє дрібницям, без пафосу розповідає про те, що їй доводиться переживати в лікарнях.

У якийсь момент здавалося, що настала ремісія: після першого діагнозу в 2013 році і курсів хіміотерапії хвороба майже відступила. Але це було тільки тимчасово.

З дитинства Кью мріяла про те, що коли-небудь зіграє розкішне весілля. Але знайти супутника життя вона не встигла. Але, опинившись перед лицем неминучої швидкої смерті, вирішила все-таки втілити мрію. Нехай її не чекає щасливе сімейне життя, але хоча б весілля-то можна влаштувати, розповіла вона BuzzFeed.

Я завжди любила наряджатися. І мріяла про весільне вбрання. А потім я захворіла. Я чекала, коли видужаю, але знову захворіла. І вирішила більше не чекати. Це те, що мені потрібно. Я хочу використовувати весь той час, який мені відпущено.

Незабаром після «весілля», на якій Кью фотографувалися на самоті, без нареченого, вони з мамою вирушили в «весільну подорож», яке може стати для дівчини останньою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: