Чоловіку, який зберігав у себе арсенал зброї, загрожує до 7 років ув’язнення

2013-01-14_09-15-23_512482

Працівники Франківського відділу поліції у лютому 2017 року під час санкціонованого обшуку в помешканні 54-річного львів’янина виявили та вилучили гвинтівку без затворної рами та елемент бойової гранати.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Окрім того, на горищі, яке є у користуванні чоловіка, поліцейські виявили та вилучили пістолет іноземного виробництва з двома магазинами та дерев’яним прикладом, два пістолетних магазина, 46 патронів 9 мм, 30 патронів 5,45 мм, 11 патронів 7,62 мм, 194 патрони «Люгер», 5 елементів від корпусу, один вибуховий елемент та 11 інших  елементів до гранати РГД-33, два сигнальних патрони та димову шашку.

Усе вилучене було скеровано на експертизу, під час якої встановлено, що виявлені предмети є елементами бойової зброї та боєприпасами.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 та ч.2 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.  Обвинувальний акт скерований на розгляд суду, максимальне покарання, що йому загрожує – сім років позбавлення волі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: