Сьогодні перекриють частину вулиці Чернівецька

xw_1005836
На вулиці Липинського у Львові школярка потрапила під колеса буса

У Львові триває ремонтна кампанія з капітального та поточного ремонту доріг. Сьогодні, 12 травня, розпочинаються ремонтні роботи на вул. Чернівецькій.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, з 12 травня розпочинаються роботи з капітального ремонту вул. Чернівецької. Ремонтні роботи виконуватиме підрядна організація ТзОВ «Онур». Технічний нагляд здійснюватиме французька компанії «Egis». Замовником робіт є ЛКП «Львівавтодор».

«З 12 травня ми перекриваємо частину вулиці Чернівецької, де розпочинаємо капітальний ремонт. Ремонт триватиме 4-5 місяців. За цей час буде виконана заміна контактної мережі, заміна колії і трамвайних плит.

Загальна вартість робіт близько 2,5 млн. євро. Фінансування здійснюється за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку і бюджету міста Львова.

Кільця на вул. Чернівецькій робити не будемо, оскільки зараз розробляється проект реконструкції площі Двірцевої. Цим проектом передбачено, що посадка і висадка пасажирів відбуватиметься ближче до вокзалу, щоб зробити все максимально комфортним для пасажирів: щоб, вийшовши з вокзалу, пасажири змогли зразу ж пересісти на громадський транспорту, зокрема трамвай», - розповів Олег Береза.

На час реконструкції вулиці Чернівецької частково зміниться маршрут трамваїв №1, 6 та 9. Їх кінцевою зупинкою буде зупинка «Приміський вокзал».

«На час ремонту вул. Чернівецької маршрут трамваїв №1, 6, 9 скоротиться на дві зупинки. Не буде зупинки «вулиця Чернівецька» і зупинки «Головний вокзал». Ці трамваї курсуватимуть до зупинки «Приміський вокзал» і у зворотному напрямку.

Жодного скорочення вагонів на цих маршрутах не буде. Лише трамвайний маршрут №11, на час ремонту вул. Чернівецької, курсувати не буде. На маршруті №11 їздить лише один вагон», - розповів Іван Бондар, начальник відділу із зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: