У Львові затримали адвоката, яка радила клієнту дати хабар

khabar

Адвокату, котра спонукала громадянина до дачі хабара у тисячу доларів, загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

За вказану суму адвокат пообіцяла громадянину сприяти у затягненні термінів розгляду та у подальшому закриття провадження у рамках розгляду адміністративних протоколів, складених на нього за скоєння дорожньо-транспортної пригоди та керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння.

Захисника було викрито та затримано у порядку ст.208 КПК України. У подальшому судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою із альтернативою застави у розмірі 32 тисячі гривень, яку вона сплатила.

Обвинувальний акт за ч.2 ст.15, ч.3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ч.4 ст.27, ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України скеровано на розгляд у Галицький районний суд міста Львова.

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років  з  конфіскацією  майна  або  без  такої  та  із спеціальною конфіскацією.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: