«Львівспецкомунтранс» отримав ще 10 мільйонів гривень на вивіз сміття

Виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до переліку об’єктів

, видатки на які у 2017 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова, передає кореспондент ІА Дивись.info

Зокрема, до статутного капіталу ЛКП «Львівспецкомунтранс» додали ще 10 мільйонів, збільшивши загальну суму яку вже отримало підприємство до 157 млн грн. Ще 13,5 млн грн виділено в вигляді субвенції містам на виконання «сміттєвого» меморандуму.

Також по мільйону гривень субвенції отримають Брюховичі  - на реконструкцію з розширенням школи № 41, та Винники - на розвиток інфраструктури міста. Понад мільйон виділено на на капітальний ремонт нежитлових приміщень для розміщення територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг на вул. Т. Шевченка, 374.

Крім цього поповнено статутні фонди низки ЛКП: «Львівсвітло» - на 1 млн грн, «Львівелектротранс» - на 2 млн грн, «Муніципальна дружина» - на 500 тис. грн, та Львівський кіноцентр – на 500 тис. грн. 3 млн грн виділено на придбання обладнання на виконання Міської програми запобігання та лікування серцево- судинних та судинно-мозкових захворювань на 2017-2020 роки.

На реконструкцію фонтану «Водолій» на вул. М. Коперника виділили 600 тис. грн, а на капітальний ремонт вул. Рудненської - 2 млн 600 тис. грн.

Також для самого виконкому було виділено 900 тис. грн на придбання обладнання та предметів довгострокового користування для забезпечення виконання комплексної програми профілактики злочинності у м. Львові на 2016-2017 рр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: