У Києві затримано організатора борделю та п`ятьох сутенерів

У Києві поліція затримала організатора борделю та п`ятьох сутенерів, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Як повідомляє Департамент боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України, організатор у центрі столиці орендував квартиру, в якій постійно перебували завербовані ним повії.

Також на спеціалізованих веб-сайтах він розміщав рекламу щодо надання сексуальних послуг. У борделі постійно працювали дві жінки-диспетчери, а також 12-17 повій. Вартість години сексуальних послуг коштувала від тисячі до 1,5 тис. грн, з них повія отримувала половину. За побажанням клієнта повії виїжджали за вказаною ним адресою. Транспорт з водієм забезпечував організатор ОЗГ. Також встановлено, що у борделі повії постійно вживали наркотики, зокрема, марихуану та амфетаміни.
Четверо сутенерів стежили за дотриманням «дисципліни» та вербували нових повій. Будь-яка спроба непокори каралася не лише накладанням «штрафів», а й розбійними нападами на жінок, їх катуванням та ґвалтуванням. Правоохоронці також виявили, що факти знущання над повіями затримані знімали на відеокамеру мобільного телефону.
З метою приховування руху коштів зловмисники використовували різні системи грошових переказів. Крім того, вони постійно змінювали місце розташування диспетчерів та місць «надання послуг».
Слідчі дії тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: