Журналісти зверталися до Порошенка щодо справи Шеремета, але лишилися без відповіді, - ЗМІ

Журналісти зверталися до президента Петра Порошенка щодо сприяння у розслідуванні справи вбивства Павла Шеремета, однак відповіді на свої запити не отримали, пише УП.

Журналісти зверталися до президента Петра Порошенка щодо сприяння у розслідуванні справи вбивства Павла Шеремета, однак відповіді на свої запити не отримали, пише УП.

Про це заявила журналістка програми Слідство.Інфо Анна Бабінець у відповідь  на заяву Порошенка, що ніхто з представників ЗМІ не звертався до нього щодо сприяння у розслідуванні вбивства Павла.

«Президент розповідає, що до нього ніхто не звертався зі знайденими доказами у справі про вбивство Шеремета. Це неправда і у нас є докази», - заявила вона.

За словами Бабинець, у процесі роботи над фільмом було вирішено змонтувати відео з головними знахідками і показати його президенту та керівникам силових відомств. Також журналіст продемонструвала скріншот листування однієї з журналісток із головою прес-служби президента Андрієм Жигуліним, з якого випливає, що президент ігнорував звернення журналістів.

«Чому сьогодні пан Порошенко радо запрошує всіх нас поговорити, але ігнорував більше двох місяців?», - додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: