У Львові пройде виставка митців з Аргентини

lviv-lvov-ukraina-latinskiy
Львів / goodfon.ru

Фотографи Рауль Вільяльба та Клаудіа Кавальєра з Аргентини відкриють виставку своїх робіт для львів'ян.

Виставку відкриють 17 травня, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Церемонія розпочнеться о 18:00 у Палаці Потоцьких, що на вулиці Коперника, 15.

виставка саме аргентинських фотографів не випадкова. Адже  до Львова приїздить посол Аргентинської Республіки в Україні Пан Альберто Хосе Алонсо.

Рауль Вільяльба народився в Аргентині, у місті Буенос-Айресі.

Свій творчий шлях у світ фотографії Рауль Вільяльба розпочав у віці 17 років і з часом до нього прийшло національне і міжнародне визнання.

Його творче портфоліо складається з робіт у світі реклами, також він працював як портретист, креативний ілюстратор книг, альбомів, співпрацював з численними відомими видавництвами Аргентини.

Працював для таких видавництв, як "Julio Korn", "April", "Profile", "The Nation" та інші.

Рауль Вільяльба виставляв свої роботи не тільки у фотогалереях Аргентини, але і світу. Фотограф отримав чисельні нагороди на міжнародних виставках у Франції, Італії, Польщі, Південній Африці, Угорщині, Бразилії, Люксембурзі та інших країнах.

Рауль Вільяльба отримав більше 1600 міжнародних призів, серед яких "World Cup" на Reims Biennial (Франція, 1983), Austrian Super Circuit (2008 – 2009), Grand Prize, який вручив Президент Франції на 40й Міжнародній виставці фотографічного мистецтва “Exhibition of Authors on Invitation” (Макон, Франція), Premi Catalunya (2016).

Клаудія Кавальєра народилася у 1966 році в провінції Кордоба, Аргентина.

З раннього дитинства Клаудія Кавальєра захоплювалася різними видами мистецтва: музикою, співом, згодом – живописом. Але її любов до фотографування об`єднала всі її уподобання.

Клаудія Кавальєра брала участь у численних колективних та персональних виставках.

Фотограф є членом Каталонської Федерації Фотографії, її роботи виставлялися в аргентинських та міжнародних салонах, багато з яких були відзначені нагородами.

Останні 2 роки Клаудія Кавальєра активно співпрацює з Раулем Вільяльбою, своїм наставником. Вона відповідає за організацію семінарів та виставок майстра. Зараз вони працюють над книгою, автором якої є Клаудія Кавальєра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: