Українські та польські залізничники узгоджують графік руху нового поїзда Ковель − Хелм

1068

Українська та Польська залізниці разом працюють над запровадженням нового сполучення між Україною та Польщею. Фахівці очікують, що поїзд Ковель − Хелм курсуватиме вже з середини червня.

Про це інформує прес-служба Львівської залізниці.

«Наразі, узгоджуються деталі графіку руху цього поїзду, зокрема, для зручних пересадок  на інші поїзди. Розглядається можливість пересадки з №667 Чернівці − Ковель, №97 Київ – Ковель,  №83 Одеса – Ковель, а зворотно із Хелму пересадку на поїзд №98 Ковель − Київ та приміські поїзди, що відправляються із Ковеля ввечері. Окрім цього, працюємо з прикордонною та митною службами, узгоджуємо процедуру перетину кордону, щоб мати можливість потрапити у Польщу максимально швидко» − розповів Іван Груник – Директор регіональної філії «Львівська залізниця».

Нагадуємо, що з 23 грудня курсує поїзд із сполученням Київ – Львів − Перемишль. Прикордонний та митний контроль цього поїзду здійснюється під час руху та під час двох технічних зупинок. Проект залізничного сполучення Ковель − Хелм розробляється за аналогічною схемою.

Популярність залізничного транспорту серед подорожуючих до Європи зростає. За період курсування поїзд Київ – Львів − Перемишль вже перевіз 40340 пасажирів до Польщі і 25225 із Польщі до України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: