Військовий прокурор повідомив подробиці затримання на хабарі високопосадовця ГУ НП

18485944_430937517263978_2167286165817312179_n

Начальника держустанови «Територіальне медичне об'єднання МВС України по Львівській області» підозрюють у тому, що він протягом 4 місяців отримував хабарі понад 20 разів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

«Затримали чергового, як це не банально звучить, хабарника. І не простого: начальника держустанови «Територіальне медичне об'єднання МВС України по Львівській області».

Чоловік упродовж чотирьох місяців, з лютого по травень ц.р., систематично (понад 20 епізодів) вимагав та одержував неправомірні вигоди на загальну суму 150 тис грн. А натомість обіцяв допомогти з вирішенням низки питань, пов'язаних із господарською діяльністю, а також передачею в порушення чинного порядку в оренду приміщень вивіреної йому установи. Усе робив з використанням службового становища.

Тому сьогодні, 15 травня, горе-начальника затримали в порядку ст. 208 КПК України під час одержання чергового хабара в 6 тис грн за передачу в оренду приміщень установи», – повідомив Олег Сенюк.

Він зазначив, що зараз проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії та обшуки за місцем проживання фігуранта справи. А опісля будуть вирішуватися питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Нагадаємо, сьогодні у Львові затримали за підозрою в отриманні хабара начальника сектора медичного забезпечення ГУ Нацполіції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: