Група компаній «АІС» почала імпортувати уживані автомобілі з Євросоюзу

1
фото: Варта 1

Один з найбільших автомобільних холдингів України група компаній ”АІС” налагодила офіційні поставки сертифікованих автомобілів з пробігом з Європейського Союзу.

Один з найбільших автомобільних холдингів України група компаній «АІС» налагодила офіційні поставки сертифікованих автомобілів з пробігом з Європейського Союзу.

У прес-службі АІС повідомили, що високий попит серед українців на уживані автомобілі з ЄС послужив однією з причин прийняття рішення розвивати новий напрям бізнесу.
Зокрема, на початковому етапі АІС імпортуватиме лише уживанні комерційні автомобілі.
«Річна ємність імпорту комерційних уживаних автомобілів перевищує 25 тис. одиниць, при тому що ринок нових комерційних автомобілів становить всього близько 6 тис. од. Ми бачимо великий потенціал у розвитку цього сегмента і відсутність професійних операторів, які можуть запропонувати клієнтам послуги найвищого рівня», - цитує прес-служба директора з маркетингу АІС Сергія Боровика.
Згідно з повідомленням, група компаній АІС планує імпортувати найпопулярніші моделі в сегменті уживаних комерційних автомобілів з терміном експлуатації 3-5 років з відносно невеликим пробігом у прекрасному технічному стані: VW Caddy, VW Transporter, Renault Kangoo, Renault Trafic, MB Sprinter, MB Vito та інші.

«Закупівля автомобілів здійснюється у найбільших європейських офіційних постачальників. Всі автомобілі без пробігу по Україні», - підкреслюється в повідомленні.
Також у прес-службі повідомили, що компанія ставить перед собою мету зайняти до 10% ринку серед імпортованих з ЄС комерційних автомобілів з пробігом, проте не уточнили за який період часу.
У прес-службі зазначили, що всі покупці, юридичні особи, при купівлі уживаного авто в АІС зможуть отримати податковий кредит по ПДВ на повну вартість автомобіля.
Як повідомлялося раніше, за даними асоціації «Укравтопром», в Україні в 2016 році продаж нових легкових автомобілів порівняно з 2015 роком зріс на 41% – до 65,5 тис. одиниць.
Обсяг продажу вживаних автомобілів на первинному ринку, який формується за рахунок імпортних поставок, в Україні в квітні 2017 року зріс на 7,6 раза і становить 4,578 тис. авто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: