Посадовці підписали Меморандум про встановлення дружнього співробітництва між Львовом та Китаєм

photo1-cf9962bb7576d926a1a11b70ddd85a0c

Делегація Львівської міської ради з 9 по 12 травня перебувала з візитом у китайському місті Ченду. В рамках «Міжнародного інноваційного форуму мерів міст-побратимів і міст-партнерів міста Ченду» делегація урочисто підписала Меморандум про встановлення дружнього співробітництва між муніципалітетом Ченду та Львовом.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

До складу делегації входили: керуючий справами виконкому ЛМР Марта Литвинюк, представник управління інвестицій та проектів ЛМР Ярина Сорока, директор ЛКП «Львівське конференц-бюро» Ліна Остапчук, депутати Петро Адамик та Віталій Свіщовий, голова правління Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» Юрій Котик.

Львів став єдиним українським містом, яке презентували у м. Ченду. Делегація розповіла про культурний, економічний та інноваційний потенціал Львова для 250 іноземних представників з 57 міст та 34 країн Європи, Азії, Африки, Америки і Океанії на «Міжнародному інноваційному форумі Мерів міст-побратимів і міст-партнерів міста Ченду» і «Всесвітній виставці-ярмарку інновації та підприємництва міста Ченду Китаю».

Основною подією для Львова стало урочисте підписання Меморандуму про встановлення дружнього співробітництва між муніципалітетом Ченду та містом Львів. За словами підписантів, Меморандум сприятиме взаємовигідній співпраці спрямованій на зміцнення дружніх відносин, розвитку економіки, торгівлі, інновацій та підприємництва, культури, освіти і туризму. Документ підписали 10 травня.

На підсумковій зустрічі з головою канцелярії міста Ченду, обговорили  такі можливості співпраці:

  • Відкриття представництв китайських компаній в Україні, Львові;
  • Супровід китайських інвесторів;
  • Створення спільних китайсько-українських підприємств;
  • Участь в архітектурному конкурсі на розробку проекту конгрес-центру у Львові.

До слова, 10 травня меморандум про співпрацю з 16-мільйонним містом Ченду підписали також Валенсія (Іспанія), Дан Лірі (Ірландія), Центральна провінція (Шрі-Ланка) та Бангкок (Тайланд).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: