«Коло Благодійності»: у Львові байкери збиратимуть гроші на операції дітям, які цього потребують

28 травня, з 14.00 по 18.00 годину, на площі перед Львівським оперним театром триватиме благодійна акція «Коло Благодійності», мета якої – зібрати кошти для проведення необхідних оперативних втручань дітям з малозабезпечених сімей та дітям – сиротам.

Кожен, хто долучиться до збору коштів, має право проїхатись з байкером по символічному колу благодійності за маршрутом: площа перед Оперним театром – пр. Свободи – пл. Міцкевича – пр. Свободи – площа перед Оперним театром.

Організаторами акції є Lions MC Ukraine moto club – один з найбільших байкерських клубів у Західній Україні, материнка якого знаходиться у місті Львів. А також благодійний фонд «Я не один», здійснює свою діяльність в Україні з 2010 року і працює у наступних напрямках:

- Організація та сприяння проведенню у державних дитячих установах Львівського регіону операцій (більшість з яких не проводились в Україні раніше) дітям зі складними вадами розвитку – здійснено понад 250 операцій. Вдосконалення української медицини до рівня кращих світових стандартів.

- Залучення кращих світових медичних фахівців для проведення практичних майстер - класів для українських лікарів та сприяння підвищенню кваліфікації медичного персоналу шляхом проведення спеціалізованих навчань - майстер-класів.

- Організація та проведення телемедичних навчань із онлайн трансляціями оперативних втручань для хірургів та курсантів в Україні – проводиться на постійній основі.

- Ремонт лікарняних палат та реанімаційних приміщень – відремонтовано 5 палат лікарень в ОХМАТДИТі та Львівській комунальній міській лікарні швидкої допомоги.

- Закупівля сучасного медичного обладнання для українських лікарень.

Детальніше – на сторінці зустрічі у Facebook.

Інформаційну підтримку проекту здійснює ІА Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: