Львівський гурт презентував кліп для любитеів «хоум-музики» (відео)

477148

Молодий львівський гурт «Плесо» презентував кліп на пісню «Сонейко». Учасники групи кажуть, що це відео не підпадає під стандарти класичних кліпів. Це відео – перший «саморобний кліп», для любителів «хоум-музики».

Учасники «Плесо» дали інтерв'ю музичному порталу musicinua.com.

«”Сонейко” – це наш перший трек і хоум-відео, які Лоно зливає в мережу для тих, кому може бути цікава “саморобна” музика. Не назву це синглом чи кліпом, оскільки сингл – це щось таке офіційне, записане в дорогій студії і презентоване у гарній коробочці із милою обкладинкою.

Ми ж захотіли зробити щось, що нам чомусь цікаво – може ми відсталі, хто зна. Хотіли щоб запис зазвучав максимально схожим на наш концертний звук чи живу репетиційку. Тому усе записали з перших дублів у одній із підвальних баз на кілька мікрофонів.

Грали одночасно втрьох, а не почергово, як пишуться більшість сучасних груп. Порушили усі правила звукозапису, адже, скажімо, мікрофони на які писались барабани ловини сигнали від гітар і навпаки. Тому запис такий саморобний. Нам видався цікавим результат і ми віришили записати ще кілька пісень у такий же спосіб. Недавно, їздили дивитись на море в Сонячне Одеської області і за збігом обставин зняли кілька теплих кадрів для “Сонейка” саме в Сонячному», – розповідають про свою першу роботу музиканти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: