Патрульні виявили у двох львів'ян наркотики (фото)

18485405_1698265550475210_9031203536549998489_n
Патрульні виявили у двох львів'ян наркотики (фото)

Патрульні виявили в двох мешканців Львова речовини можливо наркотичного походження.

Про це йдеться на Faсebook-сторінці Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 15 години, на вулиці Довженка, патрульні помітили чоловіка, який поводив себе підозріло. Постійно озирався та змінив напрямок, як тільки помітив службовий автомобіль поліції. Інспектори зупинили чоловіка та запитали чи має він заборонені предмети чи речовини. Громадянин почав нервувати проте нічого не відповів.

Під час поверхневої перевірки в чоловіка виявили 3 паперових пакета та 1 поліетиленовий, в яких знаходилася порошкоподібна речовина можливо наркотичного походження.

Крім цього, в нього були при собі 2 шприци, три голки та краплі для очей. 43-річний мешканець Львова відмовився пояснювати, що це за речовини. На місце викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції.

Цього ж дня, на вулиці Скрипника, патрульні зупинили чоловіка, в якого було при собі 2 пакети з речовиною рослинного походження.

Зі слів особи, в пакетах є канабіс.

На місце події приїхала слідчо-оперативна група. Речовину вилучили для проведення експертизи. 32-річного чоловіка доставили до відділу поліції для з'ясування всіх обставин справи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: