Суд обрав запобіжний захід для львівського бізнесмена, якого підозрюють у зґвалтуванні дівчини

sud-1492065773

17 травня, у Миколаївському районному судді Львівської області обрали запобіжний захід для львівського бізнесмена Володимира Шведа, якого підозрюють у згвалтуванні 24-річної мешканки одного з сіл району.

Про це повідомив журналіст та волонтер Руслан Оруджев, пише Форпост.

«На думку судді він законно відсторонив від розгляду адвоката, не допитав потерпілу, не допитав свідків, які йшли і бачили авто, яке виїжджало, і на підставі цього виніс рішення про тримання під вартою з можливістю внесення застави 125 тисяч гривень», - розповів Руслан Оруджев.

Також він додав, що сторона потерпілої буде оскаржувати дане рішення. «Зараз бізнесмен їде в ізолятор. І поки буде оскарження, а воно буде, за ці лічені дні він дізнається, що таке слідчий ізолятор. А там приємного мало. Проте для доларового мільйонера такий розмір застави – це навіть не смішно», - додав Руслан Оруджев.

Нагадаємо, 14 травня неподалік міста Миколаєва Львівської області чоловік зґвалтував 24-річну дівчину. «У Миколаївське відділення поліції 14 травня із заявою про зґвалтування звернулась 24-річна мешканка одного з сіл району. Дівчина повідомила, що близько 14:20 на зупинці громадського транспорту на автодорозі Київ-Чоп біля неї зупинився позашляховик «Мерседес», водій якого запропонував підвезти її додому. Дівчина відмовлялась, проте чоловік таки переконав її, пообіцявши, що нічого поганого з нею не трапиться. Поблизу Миколаєва водій «Мерседеса» з’їхав з траси у ліс та зґвалтував пасажирку», - повідомили у поліції. Пізніше з’ясувалося, що йдеться про відомого львівського забудовника парку «Знесіння». Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив ветеран АТО, журналіст та волонтер Руслан Оруджев.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: