У червні львів’яни обиратимуть найкрасивішу дівчину міста (фото)

4
Міс Львів-2017

8 червня у Львівській опері відбудеться конкурс краси «Міс Львів-2017», за головний титул якого змагатимуться 14 дівчат.

Цьогорічний конкурс «Міс Львів» пройде у приміщенні Львівської опери 8 червня. У цей день дівчата змагатимуться за титул найкрасивішої мешканки міста.

Як відзначають організатори, близько 200 дівчат хотіли взяти участь у конкурсі, утім до фіналу дійшли лише 14. Вісім з них отримають спеціальні відзнаки. Окрім головного титулу «Міс Львів-2017», будуть визначені Перша та Друга віце-міс. Спеціальну стрічку «Міс Добре Серце» отримає дівчина, яка найкраще проявить себе в реалізації соціального проекту. Шляхом народного голосування оберуть «Міс фото» та «Міс глядацьких симпатій». Окрім цих титулів, також визначать «Міс Усмішку» та «Міс дружбу».

Щоби проявити себе, учасниці матимуть три виходи: представлення, вихід в купальниках та фінальне дефіле у дизайнерських вечірніх сукнях.

Гості ж конкурсу зможуть особисто познайомитися з учасницями. Крім того, у програмі запланований виступ зірок української естради.

Варто зазначити, що перможниця локального конкурсу представлятиме Львів на Національному конкурсі краси «Міс Україна». Це — головний конкурс краси країни, який дає можливість учасницям реалізувати себе у житті, адже на ньому присутні впливові та відомі люди.

«Міс Україна» за свою багаторічну історію змінив життя кожної його учасниці, адже щороку захід збирає навколо себе чимало осіб, знайомство з якими дає перспективу кожній дівчині реалізувати себе у соціальній, культурній, політичній або іншій сфері діяльності. Конкурс «Міс Львів» – це хороший старт для професійного та кар’єрного розвитку», — підкреслюють організатори.

Обиратимуть головну міс Львова 8 червня о 19:00.

Зазначимо, «Міс Львів» проводять з 2009 року під егідою Національного конкурсу краси «Міс Україна».

Придбати квитки Ви можете на сайті gastroli.ua, або ж у касах міста.

Інформаційна агенція Дивись.info - офіційний медіапартнер заходу, тож наші читачі матимуть можливість слідкувати за новинами конкурсу, почитати інтерв'ю з організаторами та учасницями і, звісно, подивитись фоторепортаж з обрання найкрасивішої львів'янки. Слідкуйте за оновленнями!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: