Виробники отримали практичну допомогу стосовно безпечності продуктів харчування

895

Про нове харчове законодавство, офіційний контроль операторів ринку, права та обов’язки компетентного органу і операторів ринку розповіли сьогодні, 17 травня, виробникам продуктів харчування Львівської, Рівненської, Волинської та Закарпатської областей під час семінару.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Захід організував департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України і Проектом Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

У вітальному слові директор департаменту Наталія Хмиз зазначила, що впровадження виробниками продуктів харчування принципів системи НАССР, - це, перш за все, додаткові гарантії безпеки та якості продукції для споживача, захист його прав, а також  відповідальність виробника перед споживачем.

Представники проекту ознайомили присутніх з основними принципами українського харчового законодавства, надали роз’яснення щодо окремих положень законодавства, процедури проведення аудитів та інспекцій, прав та обов’язків операторів ринку і представників компетентного органу.

Крім того, слухачам розповіли про впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, наголосивши на його перевагах для споживачів та операторів ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: