Львівські депутати ще раз погодили викуп для суспільних потреб стадіону «Сільмаш»

1-137

Депутати Львівської міської ради повторно погодили викуп для суспільних потреб роздягальні для спортсменів та споруди стадіону на вулиці Городоцькій.

Депутати Львівської міської ради повторно погодили викуп для суспільних потреб роздягальні  для спортсменів та споруди стадіону на вулиці Городоцькій.   

«З метою будівництва стадіону на вул. Городоцькій, 207, враховуючи рішення виконавчого комітету від 13.11.2015 № 652 “Про надання ЛКП “Спортресурс“ функцій замовника на проведення оцінки об’єкта нерухомого майна на вул. Городоцькій, 207, який підлягає викупу для суспільних потреб“, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні“, “Про відчуження земельних ділянок, інших об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності“, міська рада ухвалила:

  1. Викупити у товариства з обмеженою відповідальністю “Три Корони

Девелопмент“ для суспільних потреб об’єкт нерухомого майна – роздягальні для спортсменів, загальною площею 392,3 кв. м та споруди стадіону, яка складається з: футбольного поля і воріт, огорож, бігової доріжки, на вул. Городоцькій, 207 за ціною, визначеною суб’єктом оціночної діяльності.

  1. Львівському комунальному підприємству “Спортресурс“ у п’ятиденний термін з часу прийняття цієї ухвали повідомити товариство з обмеженою відповідальністю “Три Корони Девелопмент“ про викуп для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна, зазначеного у пункті 1 цієї ухвали, за ціною, визначеною суб’єктом оціночної діяльності.
  1. У тримісячний термін з часу повідомлення власника об’єкта нерухомого майна про викуп для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна:

3.1. У разі надання згоди власника нерухомого майна на викуп для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна – Львівському комунальному підприємству “Спортресурс“ укласти з власником договір купівлі-продажу об’єкта, зазначеного у пункті 1 цієї ухвали, за ціною, визначеною суб’єктом оціночної діяльності.

3.2 У разі відмови власника нерухомого майна від викупу для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна – юридичному управлінню звернутися до суду з позовом про примусове відчуження для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна, зазначеного у пункті 1 цієї ухвали, за ціною визначеною суб’єктом оціночної діяльності.

  1. Вважати ухвалу міської ради від 20.10.2016 № 1109 “Про викуп у ТзОВ “Три Корони Девелопмент“ для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна –роздягальні для спортсменів та споруди стадіону на вул. Городоцькій, 207“ такою, що втратила чинність.

Нагадаємо, депутати уже погоджували викуп стадіону, але погоджувалися з розміром викупу.  Попередня оцінка перевищувала 7 мільйонів гривень. Після повторної оцінки вона зменшилася до 5 млн. 537 тис. грн.

«Прогнозую, що власник буде проти і звертатиметься до суду, тоді як правило призначається судова експертиза, яка визначає вартість майна, так що це приблизна оцінка» - пояснила депутатам директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: