Стартує ХІІ Міжнародний фестиваль особливих театрів «Шлях»

18-20 травня у Львові відбудеться Міжнародний фестиваль особливих театрів «Шлях». У фестивалі візьме участь 11 театральних колективів - близько 150 акторів з особливими потребами зі Львова, Червонограду, Луцька, Полтави, Польщі та Литви, які продемонструють тематичні вистави вистави (від дитячих казок до філософських роздумів про сутність людини).

18-20 травня у Львові відбудеться Міжнародний фестиваль особливих театрів «Шлях». У фестивалі візьме участь 11 театральних колективів - близько 150 акторів з особливими потребами зі Львова, Червонограду, Луцька, Полтави, Польщі та Литви, які продемонструють тематичні вистави вистави (від дитячих казок до філософських роздумів про сутність людини). 

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Серед технік -  ляльковий театр, театр тіней, драматичний та пластичний театри.

У межах фестивалю режисерів театрів навчатимуть сценічного руху та театрального мистецтва на спеціальних майстер-класах, а всі охочі фотографи зможуть спробувати свої сили у фотоконкурсі «Театр в об’єктиві».

З детальнішою програмою заходів можна ознайомитися тут.

Фестиваль організовує Мистецько‑терапевтичний центр «Непротоптана стежина» за підтримки підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігії Львівської облдержадміністрації, Фонду св. Володимира, програми національних обмінів, що фінансується Європейським Союзом та Національним фондом підтримки демократії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: