У Львові керівника відділу одного з підприємств підозрюють у розкраданні

Правоохоронці розкрили схему системного розкрадання товарно-матеріальних цінностей керівником відділу продажу одного з львівських підприємств.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, керівник відділу, будучи матеріально відповідальною особою, протягом липня 2016 – квітня 2017 років привласнив товарно-матеріальних цінностей підприємства на загальну суму 1,2 мільйони гривень.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України, поліцейські виявили факти виготовлення зловмисником фіктивних видаткових накладних на товар, який партнери підприємства не замовляли і не отримували. У подальшому виписаний товар керівник відділу продажу привласнив та реалізував, а виручені кошти у сумі 1,2 мільйона гривень використав на власний розсуд.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, правоохоронці вживають заходів або забезпечити відшкодування завданих збитків, досудове розслідування триває.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: