У старому трамвайному депо у Львові створять креативний простір

DSC0087-2

Депутати Львівської міської ради внесли зміни до ухвали міської ради щодо затвердження інвестиційного проекту «Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору».

Інвестиційним проектом передбачається реконструкція будівель та споруд, а також приміщень у цих будівлях та спорудах по вул. Вітовського, 57 та Бр.Тимошенків, 4. Метою проекту є створення креативно-інноваційного простору з відповідними компонентами для реалізації креативного потенціалу міста, залучення інвестицій до Львова, збільшення інтелектуального капіталу міста та реалізації ряду супутніх позитивних змін, передає ІА Дивись.info.

​«Інвестиційним проектом передбачається проведення інвестиційного конкурсу з обрання інвестора-переможця інвестиційного конкурсу, який буде зобов'язаний реконструювати об'єкт інвестування та здійснити ремонт фасаду будівлі А-3 по вул. Вітовського. 57 та здійснити благоустрій території.

Передбачається подальша передача інвестору в оренду на 50 років із правом передачі в суборенду відповідних будівель, споруд та їх частин, подальшою реєстрацією права власності на об'єкти за територіальною громадою, та звільнення від орендної плати інвестора на період здійснення реконструкції (але не більше 4-х років)» - йдеться у рішенні.

Рішення також передбачає встановити сталу орендну ставку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: