Затримали чоловіка, який, ймовірно, вбив свою матір праскою

18386937_1791286321186642_1524546936_n

чоловіка, що, ймовірно, вбив свою маму, затримали патрульні Києва

Чоловіка, що, ймовірно, вбив свою маму, затримали патрульні Києва.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

15 травня, близько 15-ї години, лікарі швидкої допомоги викликали патрульних на вулицю Єфремова й повідомили, що в одній з квартир перебуває побита жінка.

Охоронці порядку негайно направились на виклик. У кімнаті вказаної квартири інспектори виявили громадянку, що лежала на підлозі в калюжі крові. Медики, які працювали на місці, вже констатували її смерть. У квартирі також перебували син загиблої та його цивільна дружина, які стверджували, що не знають, хто вчинив таке з мамою. Патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Згодом, під час спілкування з поліцейськими, дружина розповіла, що бачила, як її чоловік чинив насильство над мамою. «Між ними виник конфлікт. Чоловік бив її руками й ногами, намагався задушити, а потім вдарив праскою по голові», — зізналась жінка.

У цей час син загиблої намагався покинути квартиру, однак охоронці порядку швидко затримали його. Праску, якою, ймовірно, і було скоєно вбивство, виявили у шафі. Підозрюваного у вбивстві власної матері патрульні доставили до відділку поліції.

Зараз усі обставини цієї справи встановлюють слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: