«Головною метою акції «Коло благодійності» є привернення уваги до проблеми лікування дітей із малозабезпечених сімей», – Вальдемар Надіжко

28 травня у Львові, перед Оперним театром, можна буде покататись на байку і тим самим допомогти хворим дітям! Акція «Коло благодійності», присвячена Дню захисту дітей, має на меті збір коштів для оплати операцій дітям із малозабезпечених сімей та дітям-сиротам.

Під час акції кожен охочий зможе проїхатись із байкером і, таким чином, долучитися до збору коштів на операції дітям. Символічне коло благодійності охоплюватиме маршрут: площа перед Оперним театром – пр. Свободи – пл. Міцкевича – пр. Свободи – площа перед Оперним театром.

Організаторами акції «Коло благодійності» виступили ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери» та Благодійний Фонд «Я не один».

«Вже кілька років поспіль мотоклуб Lions MC організовує соціальну допомогу дитячим будинкам різного типу у Львові та області. Цього року, скооперувавшись із благодійним фондом «Я не один», вирішили здійснити більш масштабну акцію. Під час події ми будемо збирати гроші на операції дітям, які їх потребують. Але головна мета – це привернення уваги до проблеми лікування дітей з малозабезпечених сімей. Люди мають розуміти, що така проблема існує і вона діже серйозна», – каже Вальдемар Надіжко, член ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери».

Акція триватиме з 14.00 до 18.00 год.

Детальніше – на сторінці зустрічі у Facebook.

Інформаційну підтримку проекту здійснює ІА Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: