На Львівщині зіткнулися трактор та Mercedes, є постраждалий

PM588image004

На трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трактора та автомобіля Mercedes Sprinter.

На трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трактора та автомобіля Mercedes Sprinter.

Про це інформує департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

19 травня о 00:20 год. у с. Любінці Стрийського району на автодорозі Київ – Чоп сталося зіткнення трактору Т-25 та автомобіляMercedes Sprinter.

В результаті ДТП постраждав водій (власник) трактору, 1977 року народження, житель с. Любинці Стрийського району, якого у важкому стані було госпіталізовано до Стрийської ЦРЛ.

Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди не виявлені. Причини та учасники події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Як інформує прес-служба поліції Львівської області, 43-річний стриянин рухався на мікроавтобусі «Меседес Спринтер» у напрямку Києва. У цей час з лівого узбіччя 40-річний місцевий мешканець, перебуваючи за кермомтрактора перетнув ліву смугу руху і виїхав на праву, де його «протаранив» мікроавтобус.

Внаслідок автопригоди тракториста з важкими травмами госпіталізовано в реанімаційне відділення. Водія мікроавтобуса із «забоєм грудної клітки» доставлено у лікарню. Після надання медичної допомоги чоловік повернувся додому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: