Працівниця львівського банку привласнила 637 тисяч гривень

groshi_69
Фото ілюстративне, з вільних джерел

У Львові поліцейські викрили працівницю банку у привласненні коштів фінустанови.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, викрили фахівця відділення однієї з банківських установ Львова у привласненні готівки на 637 тисяч гривень, передає прес-служба поліції Львівської області.

Як встановили оперативники, посадовець була відповідальною за збереження та нерозтрату грошових коштів і матеріальних цінностей операційної каси та банківського сховища.

Проте, у квітні 2017 року, після перерахунку грошових коштів по завершенню операційного дня, жінка скористалась відсутністю у сховищі інших працівників банку та привласнила готівкові кошти у іноземній валюті на суму, еквівалентну 637 тисячам гривень.

Працівники слідчого відділення повідомили працівнику банківської установи про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: