У Сумах відзначають День Європи в Україні

У Сумах проходить святкування з нагоди Дня Європи в Україні.


Як повідомили у прес-службі Сумської міської ради, цього року заходи в обласному центрі триватимуть два дні - 20 та 21 травня.

Сьогодні у центральній частині міста бажаючі зможуть відвідати ярмарок хенд-мейду, виставки, святковий концерт, а також взяти участь у параді європейських країн та змаганнях зі спортивного орієнтування «Європейський азимут».
«Велику кількість майстер-класів на усі смаки підготували для громадськості місцеві заклади професійної освіти. Серед них навчальні короткотермінові курси з барельєфу (картини), вінтажу (малюнки на склі), декоративного оздоблення, виготовлення прикрас, експрес-зачісок, фотомайстерності, кулінарії», – поінформували у прес-службі мерії.
Також в учасників заходу є можливість познайомитися з роботою «Містечка європейських інновацій» та мовних експрес-курсів з англійської, італійської, португальської, французької, датської, польської, іспанської та турецької мов.
У рамках відзначення Дня Європи в Україні в Сумах вперше пройде свято «День вуличної музики», яке проводиться з метою її популяризації, єднання містян та з нагоди всесвітнього Дня вуличної музики.

«Цей проект є одним з переможців міського конкурсу програм, для реалізації яких у 2017 році надана фінансова підтримка з міського бюджету», – зауважив організатор музичного свята Кирило Бурлака.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: