Блокування «ВКонтакте»: де слухати музику легально та безкоштовно

mobile-music-1024x681

Розповідаємо про сервіси, на яких можна слухати музику легально, необмежено, іноді платно, а іноді – безкоштовно.

Блокування «ВКонтакте» поставило під загрозу музичний сервіс соціальної мережі, який багатьма користувачами давно використовується в якості безкоштовного стримінгового сервісу з достатньо повним каталогом. Разом з тим, музика «ВКонтакте» - не єдиний інструмент, який дозволяє слухати улюблену музику безкоштовно.

Soundcloud

Одним із найпопулярніших сервісів для безкоштовного прослуховування музики є Soundcloud. Виконавці самі завантажують сюди свої композиції, щоб їхні шанувальники могли оцінити свіжі творіння, та висловити свою думку.

Soundcloud також виконує роль музичної соцмережі. Тут користувачі можуть не лише створювати плейлисти, а й ділитись треками з друзями, коментувати їх чи просто лайкати.

Пісні більшості західних співаків тут ви не знайдете. Однак труднощів із пошуком улюбленої української музики не буде.

Користуватись цим безкоштовним сервісом можна на ПК і мобільних пристроях.

Deezer

Завдяки сервісу Deezer у вас є можливість слухати улюблену музику як онлайн, так і офлайн. На сьогодні тут можна знайти більше 43 мільйонів ліцензованих треків (і їх кількість постійно збільшується).

На цьому музичному сервісі кожен може підібрати ідеальний для себе альбом або створити власний плейлист. А ще тут ви знайдете не лише відомі на весь світ композиції, а й виконавців, які, наприклад, поки що користуються популярністю лише в Україні.

Deezer можна використовувати в браузері або скачати десктопний додаток, а для смартфонів — мобільний додаток.

YouTube

Ще один хороший варіант для безкоштовного прослуховування музики — YouTube. Тут ви можете знайти композиції як українських виконавців, так і зарубіжних. Зокрема, рекомендуємо підписатись на відеоканал MVUA (MusicVideoUA). Тут 80% контенту — українською мовою, ще 20% — англійською.

Apple Music

Популярний музичний сервіс для користувачів продукції Apple. Однак мало хто знає, що цей додаток доступний і для користувачів Android.

У цьому сервісі зібрані усі музичні новинки та є досить багато української музики. Однак порівняно з іншими сервісами Apple Music досить дорогий.

Google Play Music

Американський аналог Yandex Music. Він доступний для Android і iOS, однак теж є платним, хоча ціни порівняно дешевші, ніж у інших сервісах.

Перших 3 місяці ви маєте можливість слухати музику безкоштовно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: