Український програміст створив плагін для прослуховування музики у Facebook.

music-on-phone-screen-and-earphones
Фото ілюстративне

Для тих, хто через блокування «ВКонтакті» страждає без можливості прослуховувати музику онлайн, український програміст створив спеціальний Facebook-плагін для прослуховування легальної музики у соцмережі Марка Цукерберґа.

Про це розробник повідомив на своїй Facebook-сторінці.

«Від ідеї до реалізації менше доби. Можна довго нити з приводу супер-зручного плеєру „ВКонтакте“, а можна за пару годин інтегрувати куди більш класний і легальний плеєр у Facebook», — написав програміст.

Плагін називається Facebook Spotifier. Він дозволяє слухати музику з особистого облікового запису Spotify просто в Facebook. Для використання програми потрібно лише створити акаунт у Spotify.

Для любителів інтерфейсу «ВКонтакте» навіть є опція, яка дозволяє зробити схожий інтерфейс у Facebook.   Додаток наразі працює лише в браузері Google Chrome, але розробник обіцяє, що найближчим часом він буде доступний для Firefox і Opera.

Встановити плагін можна за посиланням. Розробник також нагадує, що для коректної роботи плагіна потрібен браузер Google Chrome та акаунт у музичному сервісі Spotify. Найближчим часом із бета-версії свою розробку автор обіцяє перевести у більш стабільну, представивши «патч першого дня». Також автор опублікував детальну інструкцію для користувачів та заклик підтримати його ідею добровільними внесками, якщо людям сподобалася його ідея та розробка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: