У Львові за ніч згоріли п’ять автомобілів

PM689image001

Усі автомобілі отримали значні технічні пошкодження, правоохоронці встановлюють причини займання транспортних засобів.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

У Шевченківський відділ поліції о пів на четверту ночі 22 травня надійшло повідомлення від чергового диспетчера ДСНС у Львівській області про те, що у селищі Брюховичі горіли два автомобіля – «Тойота Ленд Крузер» та «Сузукі Гранд Вітара». Транспортні засоби були запарковані на вулиці біля житлового будинку і належать 42-річному місцевому мешканцю та його дружині.

О четвертій ночі у Сихівський відділ поліції звернувся 32-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що вночі на проспекті Червоної Калини загорівся його автомобіль «Сітроєн Берлінго», від якого зайнявся припаркований поруч «Хонда Цівік», що належить його 42-річному сусіду, котрий мешкає у будинку поруч.

Ще одне повідомлення про займання авто надійшло вночі у Залізничний відділ поліції. За словами 35-річного львів’янина, по вулиці Роксоляни у Львові було здійснено підпал його автомобіля «Фольксваген Бора», запаркованого на ніч біля будинку.

В усіх випадках пожежі були ліквідовані працівниками ДСНС у Львівській області, автомобілі отримали значні технічні пошкодження. На місцях пожеж працювали слідчо-оперативні групи, правоохоронці встановлюють причини займання автомобілів, вирішуються питання про відкриття кримінальних проваджень, проводяться слідчі дії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: